Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 029 kJ / 1 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,00 g |
Tuky | 7,76 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,61 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 290,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravský kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oB5j
Moje poznámka
Moravský kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oB5j
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 16 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 3 hodinami
Kure pecene
raelggg před 4 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 5 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 6 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 7 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 9 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 11 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 11 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
překládání kváskového chleba,
příprava kvásku na chleba,
kvaskovy chleba z lednice,
hydratace chleba,
překládání chleba,
bílý kvaskovy chléb,
glazura na chleba,
kváskový chléb z lednice,
chleba bílý z kvásku,
priprava kvasku,
těsto na chleba v lednici,
moravský chléb,
teato na chleba v lednici,
domácí kváskový chléb překládání,
překládání těsta na třetiny,
chleb startér,
kvaskovy chleb v lednici,
moravský cibulový chléb,
kvaskovy chleba prekladani,
kváskový chleba recept
Suroviny:
mouka chlebová pšeničná,
voda,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
sůl,
bílek
Komentáře (2)