Dušené hovězí maso
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dušené hovězí jsem začala zavařovat kdysi dávno, kdy jsme ho od soukromníka koupili víc a nevešlo se do mrazáku. Dělávám ho častěji bez cibule, jen maso, voda, sádlo a koření se solí. Použití široké - na jakékoliv dušené se šťávou i na rychlý guláš.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2017 19:59
No dobrá. Ať je tedy po vašem .
17. 10. 2017 19:50
cekrops: ne, není. Zkuste si o sterilizaci masa najít info kdekoliv na internetu, všude doporučí dvojitou.
17. 10. 2017 19:45
Maso je snad po dušení sterilované dost,né? A když se nalije do čisté sklinky a zavíčkuje,tak by snad stačilo to dát na 30 s do mikrovlnky (s podokrytým vrškem) a mělo by to být snad OK. ? Ale když to tak děláte,,,budiž.
17. 10. 2017 19:31
cekrops: maso (i vařené) se vždy zavařuje buď 2 hodiny při 100°C nebo jednu hodinu a druhý den totéž, opět hodinu. Je to proto, že opakovaná sterilace zničí i ten možný zbyteček přeživších a vyklíčených spor bakterií
17. 10. 2017 19:26
Proč 2x zavařovat ? Snad by stačilo 1x a jen na cca. 85 StC ... Ale je fakt že moc doma nezavařuji....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 3 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 15 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 15 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 17 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 4 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 4 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 4 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 4 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 4 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 5 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 5 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 5 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně dusit maso, aby bylo šťavnaté. Poradíme vám, jak získat pokrm s výraznou chutí a vůní
Kachna, svíčková i frgál: Tyhle české speciality bodují v mezinárodním žebříčku nejoblíbenějších jídel světa
Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
Další recepty
Tématické fráze: dusene hovězí maso dušené hovězí maso recept recepty hovězí maso dušené dušené hovězí maso na cibulce hovězí maso dušené zavařování hovězího masa dušení masa recepty z hověziho masa hovězí maso na dušení dušene hovězího masa hovezi dusene hovězi dušene maso dušené hovězí recept dušené maso dušené hovězí maso recepty hovězí ořez recepty recept hovezi maso dusene dusene hovezi recept na dušené hovězí maso zavařování hovězího masa do sklenic
Suroviny: maso hovězí, sádlo, cibule, sůl, pepř mletý, kmín drcený
Dušené hovězí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8yQo
5 názorů