Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý jablečný štrúdl - lístkové těsto

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

1. 7. 2009 16:21

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota3 166 kJ / 757 kcal
Bílkoviny12,68 g
Tuky11,03 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol259 mg
Sodík133 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy138,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

super rýchle keď nemáte chuť na niečo dobré a nemáte veľa času

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Ludvík

18. 3. 2017 21:26

Tak dle receptu a se mi to navrchu potrhalo po celé délce.
Byl to můj druhý pokus o štrůdl. První byl prej sladkej jak ....... hahahahahaha:-D ;-) :-)

Nadja

10. 3. 2015 15:52

:-D krásná poznámka: super rýchle keď NEmáte chuť na niečo dobré....:-D
;-) Když nemáme chuť, tak nepeču.

Karel

30. 9. 2014 13:54

Jak dlouho se pece Dekuji Olga:

Olga

12. 8. 2014 14:07

Martina:Já právě těsto propíchnu vidličkou po celém závinu, několik děr a je v pohodě

Martina

27. 4. 2014 19:24

Prosím o radu, skoro vždy mi štrůdl v průběhu pečení praskne :-( Poradí mi někdo, jak ho správně upéct, popř. co dělám špatně? Děkuji :-)
www.toprecepty.cz

Lenicqa

12. 3. 2014 16:57

Rychly lehky recept ale dobry cela rodina se oblizovala :D je to mňamka :p

Ivana79

13. 10. 2013 09:47

Túto rýchlu štúdľu robím teraz každý týždeň a stále nám chutí :-p:yes:

Romana

11. 10. 2012 23:35

No jo, jsem bohužel puntičkářka....ale určitě to bude dobrota

spagetka

6. 10. 2012 17:29

Romana: děvče, děvče.... na názvu nezáleží a my víme, co se tím myslí, lístkuje? Jo lístkuje nebo listuje, je to furt jedno a to samý :-D:-D;-);-)

jarda Kadic

6. 10. 2012 17:27

Romana: Romano, myslíš si že když někdo napíše“listové“že ten závin bude chutnější?:-//

Romana

6. 10. 2012 17:19

PANEBOŽE,proč tadyk furt všichni u těch štrůdlů píšou LISTKOVÉ,LÍSTKOVÉ TĚSTO,apod.??????? Snad listové těsto...viz první strana--ostatní--druhý sloupec--třetí odspoda. Vysvětlíte mi to někdo?:-D

Blondýnka

26. 3. 2012 12:25

karin:aby štrůdl nepraskl musíš n´ho nahoře popíchat vidličkou a pak až potřít vajičkem,mám to od babičky :yes:

karin

30. 10. 2011 11:01

Co delat,aby mi nepraskl,nevite?:-//

evas

12. 3. 2011 11:00

já tam ještě přidávám sluneč.a sezamová semínka - za chvíli ho jdu péci:-p

danielA

6. 11. 2010 19:30

Je suprovy a rýchly ,klidne mužete promýchat jablka mletymi ořechami nebo mletým mákem mákem ,PŘEJÍ DOBROU CHUT :-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: strudl z listkoveho testa štrúdl z listového těsta jablečný strudl lístkové těsto nejlepší štrůdl z listového těsta jablečný závin z listového těsta listkove testo recepty nejlepší jablečný závin z listového těsta jablečný závin z lístkového těsta štrúdl jablečný štrůdl s tvarohem štrudl s jablky z listového těsta recept na listkove testo jablečný štrůdl z listového jablkový štrůdl z listového těsta rychlý jablečný závin jablečný štrůdl recept nejlepší jablečný štrůdl recept na listové těsto na štrudl linecké těsto na štrůdl

Suroviny: těsto listové, jablko, skořice mletá, cukr vanilkový, vejce, mouka

TopRecepty.cz

Rychlý jablečný štrúdl - lístkové těsto

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O7nR