Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 351 kJ / 1 518 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,00 g |
| Tuky | 120,00 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 4,92 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 24,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Klobásy svineme do spirálek a ty spíchneme párátky.
Všechny suroviny na marinádu smícháme. Krok 2: Klobásy potřeme marinádou a vložíme na plech s pečícím papírem do rozehřáté trouby na program "gril" a grilujeme dozlatova.
Podáváme s pečivem, salátem nebo s kaší.
Všechny suroviny na marinádu smícháme. Krok 2: Klobásy potřeme marinádou a vložíme na plech s pečícím papírem do rozehřáté trouby na program "gril" a grilujeme dozlatova.
Podáváme s pečivem, salátem nebo s kaší.
Zveřejněno 7. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ostřejší grilovaná vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2P2K