Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová roláda s jablky a vínem

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 70 min

90 min (20 min příprava + 70 min tepelná úprava)

6. 4. 2018 12:39

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 502 kJ / 1 315 kcal
Bílkoviny2,45 g
Tuky79,52 g
Vláknina7,92 g
Cholesterol 208 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy104,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 4. 2018 20:28

rihana: Děkuji :-). Omáčka je sladkokyselkavá, velmi jemná ;-)

rihana

6. 4. 2018 19:21

Fakt luxus. Musím vyzkoušet.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprova rolada s jablky

Suroviny: plec vepřová, jablko, med, ghee, šťáva citronová, víno bílé, solamyl, mouka hladká, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Vepřová roláda s jablky a vínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vBwX