Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové na víně a medu

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

18. 2. 2012 15:42

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 191 kJ / 1 958 kcal
Bílkoviny183,66 g
Tuky52,18 g
Vláknina37,41 g
Cholesterol 362 mg
Sodík 1,44 g
Sůl3,05 g
Sacharidy110,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Celer nevařím, ani neovařuju, ať nám neuplave to nejlepší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaja

28. 2. 2012 22:13

Tak to vypadá moooc dobře. Kombinace víno - med, hmm, to bude dobrota. :-p:yes:+

nofrona

25. 2. 2012 15:51

dadulkaST: pěkné foto:yes::-p

dadulkaST

24. 2. 2012 13:01

fakt výborný...ještě jsem navíc přidala pixličku žampiónu a nestíháme se olizovat...doporučuju...:yes::yes:

Colombo65 Colombo65

19. 2. 2012 14:14

Velmi povedené;-);-);-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 2. 2012 12:11

To je parádní receptík:yes:+8:-p:yes:

nofrona

18. 2. 2012 20:58

rebeka:ok,ok, už na tom pracuji. Díky

rebeka rebeka

18. 2. 2012 20:49

nofrona: souhlasím s Magdalenkou a prosíme si recept na ten salátek;-):-)

magdalenka magdalenka

18. 2. 2012 20:45

nofrona: neviem, čo je krajší recept - či to mäso alebo šalát...dopíš, prosím, šalát aj hore do receptu, musí byť skvelý!

nofrona

18. 2. 2012 20:33

rebeka:Trochu jsem se ivspirovala a stvořila salátek z celeru, hrášku, nakládaných kukuřiček a sojových klíčků s Majolkou® bílým jogurtem a mexickou hořčicí, sůl a pepř. Nečekala jsem to ale byla to trfa. Rodinka si jen mlaskla.

BILKOVAI BILKOVAI

18. 2. 2012 19:41

To je moc pěkný a zajímavý recept. Stojí za vyzkoušení...+1:yes: A máš pěkné fotky;-):yes:

rebeka rebeka

18. 2. 2012 19:27

moc hezký receptík:yes::yes::-p;-):-)
copak je to vlevo:-?:-O

nofrona

18. 2. 2012 19:12

chocolate:Je tmavé od červeného vína;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

18. 2. 2012 19:06

Moc pěkný receptík a ta barvička masa je supr;-)+1:yes:

chocolate chocolate

18. 2. 2012 16:14

porada:Máš pravdu, mně ty fotky syrového masa unikly.Se tedy kaju...;-)

porada

18. 2. 2012 16:10

No když si prohlédnu fotografie syrového,ještě nemarinovaného masa, tak bych řekl, že je to opravdu vepřová kýta.:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové na víně vepřové maso na medu veprove na medu a vine veprove na červenem vine vepřové na medu vepřové maso na víně vepřové na víně a medu maso na medu a víně vepřové platky na vine recepty s bílým vinem vepř. maso na červeném víně a medu nakládané vepřové maso ve vine vepřové na jogurtu a bílém víně maso na porku vine a medu veprove nudlicky na vine a medu vepřové na medu s červeným vínem veprove maso s hortici a vinem vepřové maso na červeném víně vepřové na víně a hořcici vevřove na víně

Suroviny: kýta vepřová, cibule, česnek, sůl, pepř, voda, víno červené, sádlo, med, omáčka chilli, česnek, koření adžika, koření izrael, víno červené, celer, hrášek sterilovaný, klíčky, kukuřice baby, majolka, jogurt bílý, mexická hořčice, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové na víně a medu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o7AL