Vepřové na víně a houbách

Iness Kuchařka:

Vepřové maso 4 názory

58
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Suroviny

500 g vepřové plece
2 hrsti sušených hub
1 velká cibule
1 dl červeného vína
1 KL sušeného česneku
mletá paprika
olej
sůl
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na kolečka a poklademe jí dno menšího pekáčku.

  2. Na cibuli dáme předem namočené houby, na ně naskládáme plátky masa. Plátky opepříme, osolíme, posypeme je česnekem a troškou mleté papriky.

  3. Okolo masa vlijeme víno, olej a podlijeme vodou cca do 3/4 obsahu pekáčku.

  4. Pečeme při 220°C cca 1-1,5 hodiny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Vepřové na víně a houbách

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo