Kuřecí prsa s parmazánovou omáčkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 481 kJ / 1 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,70 g |
Tuky | 58,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 493 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,98 g |
Sacharidy | 9,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsa s parmazánovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vBzm
Moje poznámka
Kuřecí prsa s parmazánovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vBzm
Nejnovější recepty
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 4 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 12 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Líné koláče
Přidáno 18. 8. 2025 05:03:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 5 minutami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 36 minutami
Kváskové housky, rohlíky, pečivo
Zorrolady před 2 hodinami
Cuketová polévka krémová
Bretik před 2 hodinami
Kvašená cuketa
Bretik před 2 hodinami
Zapékaná cuketa na plech
Bretik před 2 hodinami
Rychlý cuketový guláš
Bretik před 2 hodinami
Zadělávaná cuketa s koprem
Bretik před 2 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Bretik před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Martivac před 2 hodinami
Tématické fráze:
kuřeci s parmazanovou omačkou,
kuřecí s anglickou a pepřovou omáčkou,
kuřecí prsa recept,
recepty na parmazanovou omáčku,
kuřecí prsa recepty,
kuřecí prsa s parmezánovou omáčkou,
kuřecí prsa v omáčce,
kuřecímaso s parmezánovou omáčkou,
recept kuřecí prsa,
recept z kuřecích prsou,
kuřecí prsa s parmezanovou,
parmazanovou omáčkou,
kuřecí prsa s cibulovou omáčkou,
kuřecí s parmezánovou omáčkou
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina anglická,
sůl,
máslo,
hořčice dijonská,
parmazán,
smetana kysaná,
pepř
Komentáře (4)