Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 512 kJ / 122 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,06 g |
Tuky | 0,48 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: V misce s olejem rozmícháme utřený česnek se solí a nasekané lístky šalvěje. Kotlety osolíme, potřeme směsí oleje, česneku a šalvěje, posypeme drceným kmínem a přidáme další koření.
Krok 2: Do pekáčku připravíme nakrájenou cibuli. Přidáme kotlety, mírně podlijeme vodou a pečeme v rozehřáté troubě dozlatova. Podáváme s brambory.
Zveřejněno 17. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kotlety na šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rkA
Moje poznámka
Jehněčí kotlety na šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rkA
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí kotletky recept,
jehněčí kotlety,
kotleta na šalvěji,
jehneci kotletky recepty,
jehněčí maso na šalvěji,
kotketa na salveji,
recept kotlety na šalvěji
Suroviny:
kotleta jehněčí,
cibule,
česnek,
šalvěj,
olej,
sůl,
kmín drcený,
jalovec,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý
Komentáře (4)