Květákovo-kedlubnové kouličky s mozarellou
Dokřupava usmažené kouličky z květáku, kedlubny a mozzarelly, uspokojí všechny milovníky smažených pokrmů. Tyto netradiční kouličky vás překvapí svojí chutí. Podávat je můžeme s vařeným bramborem.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 298 kJ / 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,88 g |
Tuky | 8,96 g |
Vláknina | 13,98 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 34,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákovo-kedlubnové kouličky s mozarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZB7Q
Moje poznámka
Květákovo-kedlubnové kouličky s mozarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZB7Q
Nejnovější recepty
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 21 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno 1. 8. 2025 08:02:02
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno 1. 8. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
pesmax před 22 minutami
BBQ (barbecue) omáčka
taxiotik@seznam.cz před 35 minutami
Chilli con carne
Tomasfaix před 1 hodinou
Čočková polévka s uzeninou
danielle72 před 1 hodinou
Maminčina jablečná buchta
petka.ftk před 1 hodinou
Kulajda
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Rajská polévka III
Tynaja před 1 hodinou
Krkovice pečená na cuketové směsi
Pav44 před 2 hodinami
Housky na hamburger
ErikaU před 3 hodinami
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 13 hodinami
Tématické fráze:
květákové placičky s mozarellou,
květákovo kedlubnové karbanátky recept,
květákovo kedlubnove placičky,
kedlubna recepty
Suroviny:
květák,
kedlubna,
cibule,
špek uzený,
kapie,
vejce,
kurkuma,
petrželka,
sýr mozzarella,
sůl,
pepř mletý,
strouhanka,
olej,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)