Suroviny
Porce: asi 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 936 kJ / 702 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,03 g |
Tuky | 23,07 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 56,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na menší kousky, vložíme na zpěněnou cibuli v rozpáleném tuku. Hned přidáme sladkou a gulášovou papriku a osmahneme - nepřipálit, míchat!!
Krok 2: Podlejeme vývarem jen do výšky masa a pomalu dusíme. Asi po 10 minutách přidáme pálivou papriku, sůl, pepř a dál dusíme do měkka (cca 25 - 30 minut). Dle chuti doladíme a na talíři ozdobíme. Jako příloha - kolínka či jiné těstoviny, které drží omáčku (nebo dle vlastní volby).
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Wilfriedův ďábelský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z47R
Moje poznámka
Wilfriedův ďábelský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z47R
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 45 minutami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 3 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 4 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 3 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 3 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 4 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 4 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 5 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 6 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 7 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak zjemnit pálivé jídlo,
jak zjemnit ostre jidlo,
jak zjemnit pálivý guláš,
pálivý guláš,
zjemnění ostrého guláše,
zjemnění paliveho guláše,
zjemnění gulase,
cim zjemnit ostre jidlo,
zjemneni ostreho jidla,
jak zjemnit palivou chut,
zjemneni paliveho jidla,
jak zjemnit ostrý guláš,
zjemnit palivou omacku,
zjemnit ostre jidlo,
guláš z vepřového plecka,
jak zjemnit pálivost jídla,
jak zjemnit omáčku,
guláš z vepřové panenky,
mám ostry guláš jak ho zjemnit,
zjemnění pálivé chuti
Suroviny:
plecko vepřové,
paprika sušená sladká,
koření paprika gulášová,
paprika sušená pálivá,
pepř mletý,
cibule,
sůl,
vývar,
tuk,
rajče cherry,
cibule lahůdková
Komentáře (5)