Suroviny
Porce: asi 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 936 kJ / 702 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,03 g |
Tuky | 23,07 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 56,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na menší kousky, vložíme na zpěněnou cibuli v rozpáleném tuku. Hned přidáme sladkou a gulášovou papriku a osmahneme - nepřipálit, míchat!!
Krok 2: Podlejeme vývarem jen do výšky masa a pomalu dusíme. Asi po 10 minutách přidáme pálivou papriku, sůl, pepř a dál dusíme do měkka (cca 25 - 30 minut). Dle chuti doladíme a na talíři ozdobíme. Jako příloha - kolínka či jiné těstoviny, které drží omáčku (nebo dle vlastní volby).
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Wilfriedův ďábelský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z47R
Moje poznámka
Wilfriedův ďábelský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z47R
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 2 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 6 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 6 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 7 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 45 sekundami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 2 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 6 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 6 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 8 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 19 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 21 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 21 hodinami
Tématické fráze:
jak zjemnit pálivé jídlo,
jak zjemnit ostre jidlo,
jak zjemnit pálivý guláš,
pálivý guláš,
zjemnění ostrého guláše,
zjemnění paliveho guláše,
zjemnění gulase,
cim zjemnit ostre jidlo,
zjemneni ostreho jidla,
jak zjemnit palivou chut,
zjemneni paliveho jidla,
jak zjemnit ostrý guláš,
zjemnit palivou omacku,
zjemnit ostre jidlo,
guláš z vepřového plecka,
jak zjemnit pálivost jídla,
jak zjemnit omáčku,
guláš z vepřové panenky,
mám ostry guláš jak ho zjemnit,
zjemnění pálivé chuti
Suroviny:
plecko vepřové,
paprika sušená sladká,
koření paprika gulášová,
paprika sušená pálivá,
pepř mletý,
cibule,
sůl,
vývar,
tuk,
rajče cherry,
cibule lahůdková
Komentáře (5)