Postup přípravy
Krok 1: Horní krůtí stehno vykostíme, postupným nařezáváním rozprostřeme na plát a naklepeme.
Krok 2: Maso posolíme, opepříme a potřeme mletými paprikami. Pokryjeme vaječinou a poklademe čtvrtkami špekáčku, proužky žluté papriky a posypeme hráškem.
Krok 3: Srolujeme, utáhneme a zatočíme do "šlajeru" (bránice).
Pečeme v remosce cca 1 hodinu.
Pečeme v remosce cca 1 hodinu.
Zveřejněno 27. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí roláda se špekáčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XO2A
Moje poznámka
Krůtí roláda se špekáčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XO2A
Nejnovější recepty
Jihočeský houbovec
Přidáno před 1 hodinou
Podzimní boršč
Přidáno před 4 hodinami
Zapečená ovesná kaše s jablkem a pistáciemi
Přidáno před 8 hodinami
Býčí žláza s rajčaty
Přidáno před 19 hodinami
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidla ze švestek
ErikaU před 16 minutami
Mražená petrželka
Fitulka před 44 minutami
Extra rychlé lívance
Luci89 před 3 hodinami
Banánová omeleta
koblihhonza před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
palenikovajana.tc před 4 hodinami
Kuřecí polévka s banány
Kajkajak před 5 hodinami
Nadýchaný perník
EllynkaJ2 před 5 hodinami
Italský bramborový salát teplý nebo studený
TondaJ před 6 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Majkaa před 7 hodinami
Kakaovo-kávové müsli bez lepku a mléka
TerezaVe před 8 hodinami
Tématické fráze:
krůtí roláda,
krůtí roláda recept,
kruti rolada s horniho stehna recept,
krůtí horní stehno roláda recept,
krůtí horní stehno-roláda,
krůtí horní stehna recept,
krůtí stehno v remosce,
roláda z krůtího horního stehna recept,
krůtí roláda remoska,
recept na krůtí horní stehno,
kruti rolada z vajecinou
Suroviny:
stehno krůtí,
špekáček,
vejce,
hrášek mražený,
paprika čerstvá žlutá,
paprika sušená sladká,
pepř
Komentáře (1)