Krůtí roláda s medvědím česnekem, mandlemi a parmazánem

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Drůbeží maso 15 názorů

Suroviny

1 kg krůtích prsou
sůl
pepř
kmín
50 g oloupaných mandlí
svazek medvědího česneku
1 bílek
olivový olej
50 g hoblinek parmazánu
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso si rozkrojíme tak, abychom dostali co největší plát. Lehce osolíme a opepříme.

  2. Připravíme náplň: společně rozmixujeme mandle, medvědí česnek, 1 bílek a lžíci oleje. Mixujeme tak dlouho, až nám vznikne hladší hmota. Směs osolíme a opepříme.

  3. Náplň natřeme na připravený plát masa a pak posypeme hoblinkami parmazánu. Maso i s náplní opatrně zavineme do rolády. Roládu na povrchu osolíme, posypeme kmínem a pokapeme olejem.

  4. Pečeme zpočátku zakryté, asi po 40 minutách odklopíme a dopečeme doměkka. Podáváme s bramborem, výborně vše dochutí pár hoblinek parmazánu, kterými dozdobíme každou porci na talíři.

Poznámka

Rolády peču zabalené v pečícím papíru. Připravený kus zabalím jako velký bonbón do kusu pečícího papíru. Výhodou je, že už nemusím pekáč zakrývat ničím jiným, maso se i v papíru upeče dozlatova a přitom není vysušené, vypečená šťáva zůstane vždy u masa v papíru.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 14 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí roláda s medvědím česnekem, mandlemi a parmazánem

Tématické fráze: krůtí rolada krůtí maso s medvědím česnekem krůtí prsa plněná medvědím česnekem rolada s medvedim česnekem krůtí roláda recepty krůtí s parmazánem roláda plněná medvědím česnekem maso s medvědím česnekem recepty s medvědím česnekem krůtí roládky s medvědím česnekem krůtí prsa s parmezánem krůtí prso s parmazánem krůtí prsa s medvědím česekem roláda z krůtích prsou s medvědím česnekem kruti prsa s cesnekem kruti prsa v pecicim papire

Zapomněl/a jsem heslo