Masová huspenina - co se nevešlo do tlačenky

krkovicka.x Kuchař: krkovicka.x

Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

1 vepřové koleno
3 vepřové nožky
500 g kůží
2 cibule
6 stroužky česneku
přiměřeně nové koření
pepř černý celý
bobkový list
4 sterilované okurky
trochu červené sterilované kapie
3 PL octa
sůl, pepř
vývar
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Koleno povolené od kosti, nožky, kůže přivedeme k varu v osolené vodě s 1 rozkrojenou cibulí, rozmáčkaným česnekem a kořením. Vaříme do měkka, dokud se maso neodděluje od kosti. Trvá to nejméně hodinu a půl.

  2. Po vytáhnutí masa vývar scedíme. Mírně vychladlé maso oddělíme od kosti a kůže, nakrájíme na malé kostičky. Veškeré kůže a klihovatinu pomeleme se zbytkem česneku, vše dáme do vývaru a dochutíme octem, solí, pepřem a přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, pár minut povaříme aby cibule změkla.

  3. Na konec přidáme na kostičky nakrájené okurky, kapii, zamícháme a naplníme formy v kterých sulc necháme ztuhnout.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 239 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Masová huspenina - co se nevešlo do tlačenky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: recept huspenina moravská masová tlačenka masova tlacenka z zelatiny domácí masová tlačenka s pomocí želatiny zelatina na masovou tlacenku recept na sulc domaci masita tlačenka masová želatina tlačenka masová želatina na masovou na tlačenku masova tlacenka želatina veprova tlacenka se želatinou moravská huspenina tlačenka masová s želatinou zulc masový sulc nevešlo recepty tlačenka nebo huspenina recept na huspeninu lahůdková huspenina

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít