Krůtí v celerové omáčce - pro nejmenší

Johanka128 Kuchařka: Johanka128

Pro děti 0 názorů

Suroviny

krůtí maso, nejlépe prsa
cibule
celer
olivový olej
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí maso omyjeme a nakrájíme na kousky. Celr nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme nadrobno.

  2. V kastrůlku rozehřejeme olivový olej a orestujeme cibuli. Přidáme nastrouhaný celer, podlijeme trochou vody a chvilku podusíme.

  3. Přidáme krůtí maso, osolíme a necháme dusit doměkka.

  4. Když je maso měkké, vytáhneme ho a celer rozmixujeme na omáčku.

  5. Maso vrátíme do omáčky a podáváme s bramborami.

Poznámka

Vhodnost dle zavedených surovin.

Pokud v omáčce zůstane pár kousků celeru, ničemu to nevadí, nemusí to být úplně hladká konzistence. Podle potřeby je možné dolít k omáčce vodu, potom by se ještě nechala pár minut povařit.

Výborné i pro dospělé.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Krůtí v celerové omáčce - pro nejmenší

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo