Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 113 kJ / 4 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,44 g |
Tuky | 299,03 g |
Vláknina | 35,00 g |
Cholesterol | 581 mg |
Sodík | 3,35 g |
Sůl | 8,33 g |
Sacharidy | 406,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhací makovo-ořechová buchta, pod vodou kynutá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/61KL
Moje poznámka
Trhací makovo-ořechová buchta, pod vodou kynutá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/61KL
Nejnovější recepty
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 12 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 17 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 19 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
LILIANA0701 před 20 minutami
Šišky z mletého masa v královské slanině
Andaluzie před 22 minutami
Kynuté tlačené koláčky
Teruli před 3 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
martiline před 10 hodinami
Krkovička na houbách sušených a nakládaných
MarcelaPa před 11 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 12 hodinami
Rychlý čočkový salát
Cejenka před 12 hodinami
Medová kuřecí prsa
Gustavo před 13 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Renefer před 13 hodinami
Jahodová zmrzlina
Vilem1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
makovoořechová bábovka,
trhací buchta,
ořechová buchta,
kynuta trhaci tvarohová bábovka,
trhací buchta+videorecept,
trhací ořechová bábovka,
recept na kynutou buchtu s ořechy,
ořechová buchta s kváskem,
kynutá buchta se skořicí,
recept na makovo buchtu
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
máslo,
droždí,
mléko,
cukr krystal,
sůl,
ořechy vlašské,
mléko,
med,
šťáva citronová,
máslo,
piškoty,
mák mletý,
mléko,
cukr,
máslo,
rum,
koření do perníku
Komentáře (6)