Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 976 kJ / 711 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,14 g |
| Tuky | 62,76 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 171 mg |
| Sodík | 193 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 22,27 g |
Postup přípravy
Krok 1: Okurku nastrouháme na struhadle (menší slzičky) a vymačkáme vodu, česnek prolisujeme, kapii nakrájíme na malé kostičky a kopr nasekáme na drobno.
Krok 2: Vymačkanou okurku smícháme se zakysanou smetanou, přidáme česnek, kopr, kapii, olivový olej, osolíme, opepříme a dobře vše promícháme. Je-li husté, přidáme lžíce smetany nebo mléka.
Necháme v lednici 1 hodinu uležet. Krok 3: Servírujeme s bílým pečivem, zdobené bazalkou nebo koprem a kapií.
Necháme v lednici 1 hodinu uležet. Krok 3: Servírujeme s bílým pečivem, zdobené bazalkou nebo koprem a kapií.
Zveřejněno 2. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanové tzatziky s kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2ZEM
Moje poznámka
Smetanové tzatziky s kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2ZEM
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 11 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 13 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 28 minutami
Dalmatské čufty
Ceesay před 8 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 11 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 13 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 14 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 15 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 15 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 16 hodinami
Suroviny:
smetana zakysaná,
okurka čerstvá,
česnek,
kapie žlutá,
kopr,
sůl,
pepř bílý,
olej olivový,
smetana
Komentáře (2)