Šuprlíky (polévka)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 585 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,68 g |
Tuky | 7,91 g |
Vláknina | 7,70 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 57,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šuprlíky (polévka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XKZl
Moje poznámka
Šuprlíky (polévka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XKZl
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 5 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 6 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 7 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 9 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 11 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 11 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 11 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 12 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 12 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 13 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 13 hodinami
Tématické fráze:
šuprlíková polévka
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka polohrubá,
sůl,
zelenina kořenová,
sůl,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
tymián,
jíška,
cibulka,
ocet,
česnek,
majoránka,
pepř
Komentáře (17)
Aby si nechápala zle, nemám nič proti krajovým názvom, práve naopak, a slovo šuprlíky sa mi páči,
No a kdyby se kořenová zelenina před vařením ve vodě napřed restovala (lépe na másle, než nasucho), tak to by byla polévka par excellence a ne jen běžný zeleninový vývar se zavářkou, že