Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 505 kJ / 599 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,35 g |
| Tuky | 23,30 g |
| Vláknina | 0,75 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 208 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 40,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní mls
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0Kw
Moje poznámka
Letní mls
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0Kw
Nejnovější recepty
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční oplatky
Přidáno před 18 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 20 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 21 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klášterské řezy
Anickamanicka před 11 minutami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 1 hodinou
Vánoční cukroví
fragolina před 7 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 11 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 12 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 12 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 13 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 13 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 13 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 13 hodinami
Tématické fráze:
dortová želatina,
tvarohový mls,
letní mls,
tvarohovy dort s piskotama,
droetker,
moučníky s broskvema,
letní moučníky,
nepecene letni dorty,
dort s piškotama,
recepty s broskvema,
moučník s broskvema,
droetker.cz,
dort s broskvema,
recepty s piškotama,
tvarohový krém se želatinou,
tvarohove řezy s broskvema,
nepečené letní moučníky,
letní tvarohový dort,
piškot s broskvemi a želatinou,
letní tvarohové dorty
Suroviny:
tvaroh ve vaničce,
jogurt,
šlehačka v prášku,
šťáva broskvová,
sladidlo umělé,
citronka,
broskve,
piškoty,
šťáva broskvová,
víno červené,
želatina
Komentáře (5)
DÍKY Zdenek.