Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 707 kJ / 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,80 g |
Tuky | 84,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 5,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skopové na víně a bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjYJ
Moje poznámka
Skopové na víně a bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjYJ
Nejnovější recepty
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno před 7 hodinami
Grilované vepřové steaky s česnekovými výhonky
Přidáno před 7 hodinami
Masová haše se šťouchaným bramborem
Přidáno před 7 hodinami
Omeleta s uzeným lososem a sýrem cottage
Přidáno před 7 hodinami
Taštičky z listového těsta s tvarohovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Vladka321 před 52 minutami
Dvojctihodné koláčky
Evculina84 před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 2 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Ruzicka1 před 3 hodinami
Celerový salát
Gabi1 před 4 hodinami
Hrnková bábovka
Andulakovina před 4 hodinami
Švédský rybí salát
prokesova před 6 hodinami
Kinder řezy
anickapp před 7 hodinami
Vuřt guláš
LendaRys před 7 hodinami
Jemná sýrová polévka s fazolkou
Kajkajak před 7 hodinami
Tématické fráze:
skopová plec,
skopová plec recept,
skopové na víně,
skopová pečeně,
skopova plec recepty,
skopové srdce,
recept na pečené skopové,
skopové plecko,
pečená skopová plec,
pecene skopove,
recept na skopová plec,
skopové pečené na víně,
skopové srdce recepty,
skopové srdce recept,
skopová plec pečená,
pečené skopové na víně,
skopove plecko recept,
recept na skopove oregano,
pečeně ze skopového,
skopova plec na cesneku
Suroviny:
plec skopové,
slanina,
víno bílé suché,
čerstvé bylinky,
česnek,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (8)