Skopové na slanině s česnekem a rozmarýnem v PH

maris Kuchařka: maris

Pomalý hrnec 18 názorů

Suroviny

600 g skopové kýty (vykostěná)
100 g slaniny
10 stroužků česneku
větvička čerstvého rozmarýnu
80 g másla
sůl
čerstvě mletý pepř
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Skopové očistíme, osolíme, opepříme a vložíme do pomalého hrnce.

  2. Přidáme slaninu pokrájenou na kostičky, neoloupané stroužky česneku a rozmarýn. Mírně podlijeme vodou, zapneme na High a pomalíme 4-5 hodin.

  3. Když je maso hotové, vyjmeme stroužky česneku, vymačkáme je do výpeku a zašleháme do něho máslo. Podáváme s vařeným bramborem a fazolkami

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Skopové na slanině s česnekem a rozmarýnem v PH

  • maris maris(autorka receptu)

    Děkuju:-K
    Ivo, určitě přijď i s pekárnou;-):-))

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    :-D:-D dyk to říkám.....:yes::yes:....Maruš, mám si s sebou k vám vzít i pekárnu?;-):-8

    Odpovědět

  • Nikina Nikina

    Ajajaj :-O to je zase dobrota - já skopové můžu. Krásné to máš :yes::-K

    Odpovědět

  • Bahula Bahula

    Krásné :yes::yes::yes::-K

    Odpovědět

  • maris maris(autorka receptu)

    magdalenka: máš recht:-D:-))

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    maris:nebudeme predsa trocháriť, daj dvakrát!:-D

    Odpovědět

  • maris maris(autorka receptu)

    Děkuju vám všem:-K

    Odpovědět

  • maris maris(autorka receptu)

    magdalenka: radši dvakrát než vůbec:-8:-)):-)) Díky:-). Myslím, že Tobě by nechutnalo;-);-(

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Myslíš, že by mi chutilo? Zašleháme máslo a máslo? Akože ho nikdy nie je dosť?:-D

    Odpovědět

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

    Mám to taky nastavené, skopové spíše ne nebo málokdy, jehněčí bych si ale dala hned, ale zkusím ho udělat někdy podle Tebe Maruško, vypadá to moc dobře;-):-p:yes:

    Odpovědět

  • jarka skrobakova jarka skrobakova

    Krása a určitě dobrota Maruško :yes::yes::-K

    Odpovědět

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

    danielle72:

    Odpovědět

  • Jitkas Jitkas(neregistrovaný)

    maris: Ja ho tez nedelam casto, uz jen proto, ze je opravdu chutove "narocne", ale jednou za cas je to proste "basta".

    Odpovědět

  • maris maris(autorka receptu)

    Jitkas: děkuju:-), je to upomalené:-)). Víno používám často, tady jsem ho nedala jen z toho důvodu, že došlo:-)). Pro nás je skopové tak trochu sváteční, máme ho moc rádi a špatně se shání. Ted už žádné nemám, tak až zase bude, připravím ho podle Tebe;-):-)

    Odpovědět

  • Jitkas Jitkas(neregistrovaný)

    maris: Skopove, kdyz je dobre okorenene, je vynikajici. Ja delam v obyc. troube, jako Ty davam rozmaryn, tymian i salvej. Nasekam bylinky a zartru je spolu s hrubozrnou soli do masa. Jen misto vodou, podliji bilym vinem. Pomaly hrnec nemam, verim, ze se hodi, neb se maso mene vysusi. Tak v polovine peceni do stavy prihodim brambory a pecu spolecne s masem. Jo, fazolkovy salat se hodi perfektne. Mas to krasne upecene-ci upomalene?

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: skopove v pomalem hrnci skopové v ph jak udelat skopove skopové z pomalého hrnce skopové maso v ph skopové maso v pomalém hrnci skopove na rozmarýnu skopove ve stave s brambory skopovy krk recept na skopove na chlebu jehneci a skopove rozdil vykostena skopova kyta s rozmarinem skopove na cesneku a tymianu ph u rozmarynu skopové pomalý hrnec jak udělat skopové maso jak udelat skopovy skopove v jednom hrnci skopove v pomlem hrnci skopové jak udělat

Zapomněl/a jsem heslo