Skopové řízečky

Jiné maso Doba přípravy: 20 minut+smažení,dušení 2 názory

Jiné maso Doba přípravy: 20 minut+smažení,dušení 2 názory

Suroviny 5 porcí

10 kotlet skopových(nebo plátků)
hořčice
pepř
sůl
česnek
hladká mouka
olej

Postup přípravy receptu

  1. Kotletky omýt, odkrojit tučné. Naklepeme a nařízneme. Osolíme, opepříme, potřeme česnekem, hořčicí a poprášíme moukou. Rozpálíme olej a orestujeme, potom pomalu dopékáme do měkka. Příloha vařený brambor.

Poznámka od kuchařky

Zdroj:chytrá žena. Použila jsem (kozí maso, známí měli doma kozu, jenže oni ji nechtěli jíst, protože to byla mazlíček, tak jsme si ji vzali, byla rok stará). Skopové moc nemusím a děti už vůbec ne. Manžel ten ho zase miluje, tak se u nás občas uvaří!! Ochutnali jsme všichni (děti nevěděly, že je to skopové a jak se jim dělaly boule za ušima). Chutnalo a vůbec to nebylo cítít.

Komentáře k receptu Skopové řízečky

  • Pajaska Pajaska

    No to i já bych měla boule za ušima a jaký.Jehněčí mám moc ráda.:-p:yes:

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    super receptík;-):yes:kůzlečí jsem také jedla bylo vynikající zvláště mladé.Ale jehněčí,to je trochu přeci jenom jiné.I když kotletky jsou také prima.;-):yes:+1

    Odpovědět

Tématické fráze: koza recepty maso z kozy koza recept recepty koza jak upect kozu recepty z kozy recept koza recept na kozu kozý maso kozí maso kůzlečí maso recepty kozi maso recepty recepty na kozí maso jak připravit maso z kozy koza - recepty recept z kozy recept na kozí maso koza na maso koza maso kozi maso recept