Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 594 kJ / 1 337 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 176,84 g |
| Tuky | 58,00 g |
| Vláknina | 10,57 g |
| Cholesterol | 693 mg |
| Sodík | 383 mg |
| Sůl | 0,78 g |
| Sacharidy | 22,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí maso s citronem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OY
Moje poznámka
Hovězí maso s citronem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OY
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 4 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 17 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 18 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 20 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 5 minutami
Hrníčková bábovka
Barun před 35 minutami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 52 minutami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 2 hodinami
Bílková bábovka
Pavluska75 před 3 hodinami
Klobásníky
Krista56 před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
HarryHole před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty hovezi maso,
hovězí maso recepty,
hovězí plec recepty,
hovězí plec recept,
hovezi na kmine,
minutky z hovězího masa,
recepty z hovězího masa,
hovezi maso recept,
minutky z hovězího masa recepty,
recept hovězí maso,
recepty na hovězí maso,
minutka z hoveziho masa,
top recepty masa,
hovezi plec na zampionech,
hovězí minutky,
recept hovězí plec,
recepty hovězí plec,
minutka z hovězího masa recepty,
hovězí maso - minutka,
recepty s hovězího masa
Suroviny:
maso hovězí,
máslo,
cibule,
žampióny,
sůl,
kmín celý,
citron,
mouka hladká,
žloutek
Komentáře (3)