Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 328 kJ / 1 035 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,56 g |
| Tuky | 64,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 738 mg |
| Sodík | 513 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový bezlepkový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z3Gq
Moje poznámka
Vepřový bezlepkový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z3Gq
Nejnovější recepty
Sekaný řízek se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Ovesné sušenky s jablkem a ořechy
Přidáno před 14 hodinami
Rýžový nákyp
Přidáno před 15 hodinami
Sýrový špíz 4 druhy sýrů
Přidáno před 15 hodinami
Pečená křídla a šťouchačky se slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným s kysaným zelím podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
evik_svistik před 10 minutami
Nudle s tvarohem a jablky
Tami8254 před 28 minutami
Zeleninová polévka s bylinkovou vaječnou jíškou
Tami8254 před 28 minutami
Gulášová polévka
JanaPav před 1 hodinou
Dvanáctihodinová kachna
Jitka007 před 6 hodinami
Kuřecí přírodní plátek na kmínu
wimra před 11 hodinami
Hrníčkové mini bábovky
Topmnam před 12 hodinami
Křehký jablkový koláč
stanavokr před 12 hodinami
Vajíčkový salát
Coffee.j před 12 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
alex.vacice před 13 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkove rizky,
bezlepkovy obal řízek,
vepřový řízek,
vepřový řízek recept bez mouky,
bezlepkove recepty na smažení,
vepr rizek obalovani,
bezlepkive řízek,
bezlepkovy rizek bez mouky,
bezlepkové obalení řízků,
obalovany veprovy řízek recept,
obalování řízků pro bezlepkové,
vepřový řízek na na pánvi,
rizek s maizena,
vepřový řízek recepty,
obalování řízků bezlepkové,
rizky v bezlepkove strouhance,
bezlepkový obal na řízky,
v jaké mouce obalit rizek bezlepkové,
bezlebkove rizek
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
vejce,
škrob kukuřičný,
mléko plnotučné,
olej rostlinný
Komentáře (5)
Krkovici ke smažení si nechávám ukrojit přímo z kusu masa co nejtenčí - pod 10mm to stejně nedokážou...
Maso pak naklepávám spíše symbolicky...
Vejce jsem ničím neředil...
Obalil podle rcp...
bohynovka: máte recht - na foto to vypadá divně, ale především co se barvy týká...
Já smažívám při určitém stupni "na oko" - když má řízek barvu, tak je hotový
Tady to tak nešlo - obal byl při smažení dlóóóuho víceméně BÍLÝ
Jedno se tomuto rcp upřít nedá: obal byl chrumkavější než běžný trojobal!
No, pokud nevadí, že na mase moc nedržel a při krájení soust vyloženě odpadával...
Největším překvapením pro mě bylo, že se to při smažení skoro nelepilo na pánev