Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 328 kJ / 1 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,56 g |
Tuky | 64,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 738 mg |
Sodík | 513 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový bezlepkový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z3Gq
Moje poznámka
Vepřový bezlepkový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z3Gq
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 minutami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 8 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené vepřové plátky se sýrovým nádivkovým překvapením
Matea před 2 minutami
Empanada (slaný koláč) s hovězím masem a sýrem
Antonausprag před 1 hodinou
Sakrajda - perníkový závin s povidly a ořechy
vodakp před 1 hodinou
Segedínský guláš
BublinaF před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Vladimir74VD před 4 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
-Petra- před 5 hodinami
Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí
Jan Nemec před 5 hodinami
Pečený bůček
Kristyna29 před 5 hodinami
Ovocná tvarohová buchta
fralena před 6 hodinami
Jemná kuřecí pomazánka s koprem
Alzbetina Prk. před 6 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkove rizky,
bezlepkovy obal řízek,
vepřový řízek,
vepřový řízek recept bez mouky,
bezlepkove recepty na smažení,
vepr rizek obalovani,
bezlepkive řízek,
bezlepkovy rizek bez mouky,
bezlepkové obalení řízků,
obalovany veprovy řízek recept,
obalování řízků pro bezlepkové,
vepřový řízek na na pánvi,
rizek s maizena,
vepřový řízek recepty,
obalování řízků bezlepkové,
rizky v bezlepkove strouhance,
bezlepkový obal na řízky,
v jaké mouce obalit rizek bezlepkové,
bezlebkove rizek
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
vejce,
škrob kukuřičný,
mléko plnotučné,
olej rostlinný
Komentáře (4)
Krkovici ke smažení si nechávám ukrojit přímo z kusu masa co nejtenčí - pod 10mm to stejně nedokážou...
Maso pak naklepávám spíše symbolicky...
Vejce jsem ničím neředil...
Obalil podle rcp...
bohynovka: máte recht - na foto to vypadá divně, ale především co se barvy týká...
Já smažívám při určitém stupni "na oko" - když má řízek barvu, tak je hotový
Tady to tak nešlo - obal byl při smažení dlóóóuho víceméně BÍLÝ
Jedno se tomuto rcp upřít nedá: obal byl chrumkavější než běžný trojobal!
No, pokud nevadí, že na mase moc nedržel a při krájení soust vyloženě odpadával...
Největším překvapením pro mě bylo, že se to při smažení skoro nelepilo na pánev