Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 328 kJ / 1 035 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,56 g |
| Tuky | 64,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 738 mg |
| Sodík | 513 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový bezlepkový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z3Gq
Moje poznámka
Vepřový bezlepkový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z3Gq
Nejnovější recepty
Kotleta s pečeným bramborem na rozmarýnu
Přidáno před 12 hodinami
Hruškový štrůdl s ořechy
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí srdíčka na ajvaru a lučinový knedlík (nízkosacharidová strava pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Špagety s kuřecím masem a mrkví v rajčatové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kostky po Znojemsku
Přidáno před 15 hodinami
Plněná sekaná z plecka
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše bez kynutí
u4285996806 před 1 hodinou
Arašídová kolečka s půlměsíčkem
cebulka26 před 8 hodinami
Karbanátky z tresky se zeleninou
Kajkajak před 8 hodinami
Čokoládové s kytičkou
cebulka26 před 8 hodinami
Rychlý okurkový salát
Loiza před 9 hodinami
Farářské řízky
Sahula před 11 hodinami
Drožďové knedlíčky
SimonkaMona před 12 hodinami
Dort ořechový
vikinka09 před 12 hodinami
Dětský punč
Nazarukraine před 13 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkove rizky,
bezlepkovy obal řízek,
vepřový řízek,
vepřový řízek recept bez mouky,
bezlepkove recepty na smažení,
vepr rizek obalovani,
bezlepkive řízek,
bezlepkovy rizek bez mouky,
bezlepkové obalení řízků,
obalovany veprovy řízek recept,
obalování řízků pro bezlepkové,
vepřový řízek na na pánvi,
rizek s maizena,
vepřový řízek recepty,
obalování řízků bezlepkové,
rizky v bezlepkove strouhance,
bezlepkový obal na řízky,
v jaké mouce obalit rizek bezlepkové,
bezlebkove rizek
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
vejce,
škrob kukuřičný,
mléko plnotučné,
olej rostlinný
Komentáře (5)
Krkovici ke smažení si nechávám ukrojit přímo z kusu masa co nejtenčí - pod 10mm to stejně nedokážou...
Maso pak naklepávám spíše symbolicky...
Vejce jsem ničím neředil...
Obalil podle rcp...
bohynovka: máte recht - na foto to vypadá divně, ale především co se barvy týká...
Já smažívám při určitém stupni "na oko" - když má řízek barvu, tak je hotový
Tady to tak nešlo - obal byl při smažení dlóóóuho víceméně BÍLÝ
Jedno se tomuto rcp upřít nedá: obal byl chrumkavější než běžný trojobal!
No, pokud nevadí, že na mase moc nedržel a při krájení soust vyloženě odpadával...
Největším překvapením pro mě bylo, že se to při smažení skoro nelepilo na pánev