Plněná cibule v anglické slanině

pavelk Kuchař: pavelk

Mleté maso 8 názorů

Suroviny

5 ks cibule
100 g mletého vepřového
100 g mletého hovězího
5 plátků anglické slaniny
2 stroužky česneku
3 - 4 lžíce nevařené rýže
mletý černý pepř
1 lžička soli
trochu zeleninového vývaru
párátka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do mletého masa dáme rozmačkaný česnek a na jemno pokrájený vydlabaný střed z cibulí.
    Maso osolit, okořenit, přidat nevařenou rýži a přilít asi 1/3 šálku vývaru. Vše důkladně promíchat. Směsí plnit cibule, kterým předem odřízneme vršek a všechny vydlabeme na co nejtenčí vrstvu, obalíme anglickou slaninou, kterou připíchneme párátky.

  2. Pečeme při 170 °C asi 30 až 40 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Plněná cibule v anglické slanině

  • pavelk pavelk(autor receptu)

    hosta: V tom případě se omlouvám - nepochopil jsem původní příspěvek. Nyní jsem si v profilu nastavil odkaz na mé stránky.

    Odpovědět

  • hosta hosta(moderátorka)

    pavelk: Nerozumíme si - já jen vysvětlovala důvod podezření, které tu zaznělo a doporučovala uvést, tak jako dělají mnozí jiní zde publikující blogeři, název blogu i do vašeho profilu, aby se předešlo případným podobným nedorozuměním, takže - nic ve zlém:-)

    Odpovědět

  • pavelk pavelk(autor receptu)

    MamlajdaD: Má drahá. Je samozřejmé, že při pečení je vypek světlý, jak je vidět na fotografii, ale pořádný kuchař vypek připraví tak, aby byl tmavý a samozřejmě dochucený podle své chuti. Pokud máte zájem, napíši vám postup jak takovou šťávu, která je na bramborové kaši.

    Odpovědět

  • pavelk pavelk(autor receptu)

    hosta: Pro vysvětlení: Ten blog, na který upozorňujete byl založen v září letošního roku a byl založen mojí osobou. Do bloku vkládám jen své a manželčiny recepty, a veškeré fotografie, i ty videa, je moje práce a mám také dovoleno, vkládat recepty (i její fotografie) od jiných kuchařek. Pokud se Vám nelíbí mé příspěvky na Topreceptech, budu ochoten zrušit můj profil. Není nic snazšího!

    Odpovědět

  • MamlajdaD MamlajdaD

    pavelk: Pokud je to tak, jak tvrdíte a recept je váš, pak se omlouvám. Mně jen zarazily takové drobné detaily, hlavně barva šťávy na hlavní fotografii, kde je šťáva krásně tmavá, ale na poslední fotce, kde jsou již hotové, pečené cibule, je šťáva dost světlá, takže současný výpek se vám povedl světlý a dříve jste měl výpeky tmavé? No asi to byla jiná cibule, nebo jiná náplň.

    Odpovědět

  • hosta hosta(moderátorka)

    pavelk: z odkazu v poznámce není jasné jestli ten blog není třeba jen zdrojem inspirace. Uvádíte jej k receptům až od letošního září, u posledních receptů, přestože jste na Topkách od r. 2009. Možná, kdybyste se k němu přihlásil v profilu, vyhnul byste se takovému podezření, které tu zaznělo:-)

    Odpovědět

  • pavelk pavelk(autor receptu)

    MamlajdaD: Má drahá, svolení autorky nepotřebuji, jelikož jsem autorem receptu i fotografie. Stačí na vysvětlení?

    Odpovědět

  • MamlajdaD MamlajdaD

    pavelk: Krásné jídlo, jistě moc chutné! A doufám, že svolení použít původní fotografii
    autorky receptu máte?!:-O:-O:-?

    Odpovědět

Tématické fráze: plněná cibule plněná anglická slanina recept

Zapomněl/a jsem heslo