Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Empanada (slaný koláč) s hovězím masem a sýrem

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

14. 11. 2019 10:54

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 498 kJ / 597 kcal
Bílkoviny72,34 g
Tuky26,61 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 388 mg
Sodík 3,66 g
Sůl9,19 g
Sacharidy15,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Empanada je pokrm známý ve Španělsku, Portugalsku a zemích Jižní Ameriky. Lze dělat podle mnoha receptů a z různého těsta i masa nebo se zeleninou. Všechny varianty jsou velmi chutné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: hovezi maso recepty koláče se sýrem recepty z hovězího masa empanadas recept hovězí maso slaný koláč empanadas recepty slaný koláč recept

Suroviny: maso hovězí, olej olivový, cibule, sýr chedar, sůl, pepř mletý, protlak rajčatový, cukr, hořčice, omáčka worcesterová, česnek granulovaný, chilli, koření 5 vůní, těsto listové, vejce, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Empanada (slaný koláč) s hovězím masem a sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/943P