Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Vše promícháme, opepříme a přidáme 1 dl vody z těstovin s rozpuštěným bujónem. Krok 5: Krátce ještě podusíme, ochutnáme a je-li potřeba, osolíme a ještě opepříme. Krok 6: Servírujeme zdobené plátky jarní cibulky, cherry rajčátky a rozmarýnem.
Zveřejněno 9. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová směs s kuřecími stehny, zeleninou a lilkové ravioly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N422
Moje poznámka
Houbová směs s kuřecími stehny, zeleninou a lilkové ravioly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N422
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 40 minutami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 5 minutami
Květákové karbanátky
Valis před 32 minutami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 59 minutami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 1 hodinou
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 1 hodinou
Paštika z kuřecích jater
Janet.P před 1 hodinou
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Petulice před 3 hodinami
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci
Petulice před 3 hodinami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
chadimovaivana před 4 hodinami
Tématické fráze:
testoviny s kurecimi stehny
Suroviny:
stehno kuřecí,
cibule,
celer řapíkatý,
hrášek,
kapie žlutá,
bujon kuřecí,
těstoviny,
olej olivový,
pepř bílý,
ravioly,
rajče cherry,
rozmarýn,
cibulka jarní
Komentáře (3)