Ovesná kaše na snídani

Dagmara60 Kuchařka: Dagmara60

Doba přípravy: Chvilka Bezmasá jídla 1 názor

Suroviny

ovesné vločky
rostlinné nebo kravské mléko
banán
vlašské ořechy
med
kopřivová semínka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vločky namočíme do mléka (jsou pak rychleji uvařené) a uvaříme kaši, kterou při vaření mícháme a nepřipálíme. Já osobně mám raději řídší kaši, ne takovou tu suchou, tuhou.

  2. Kaši dáme do misky, přidáme nakrájený banán, pár vlašských ořechů, osladíme medem a posypeme semínky kopřiv (jsou to takové ty zelené hrozny v horní části odkvetlých kopřiv), více ingrediencí nepřidávám. Tuto snídani si dělám občas a vždy si pochutnám.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 32 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ovesná kaše na snídani

  • casino casino

    Kopřivová semínka
    Děkuji za zmínku:yes:
    Doposud tato semínka používám pouze k výsevu, ale teď jsem si o nich cosi přečetl... - je to pro mě novum :-K

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo