Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maková bábovka bez vážení - remoska

K pohodovým chvílím u hrnečku dobré kávy patří samozřejmě dobrý sladký dezert. Opravdu výbornou makovou bábovku zvládnou upéct i začátečníci a navíc ji připravíte zcela bez vážení v remosce.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

24. 2. 2024 13:31

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie22 975 kJ / 5 491 kcal
Bílkoviny132,11 g
Tuky191,37 g
Vláknina56,25 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 441 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy782,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bábovku jsem pekla již několikrát ve staré remosce originál - střední velikost. V průběhu pečení jsem remosku občas na chvilku vypínala, aby se bábovka nespálila. Polohrubou mouku jsem zkusila nahradit celozrnnou špaldovou hladkou a bábovka byla moc dobrá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

24. 2. 2024 18:40

:-)<3:yes::yes: určitě dobrá bábovka :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, mléko, cukr, olej, vejce, mák mletý, prášek do pečiva, extrakt vanilkový, kůra citronová, rozinky, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Maková bábovka bez vážení - remoska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkY3m