Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Golubce (holubce) podle mé babičky

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 4. 2020 15:08

Suroviny

Porce: 5-7

Nutriční hodnoty

Energie13 865 kJ / 3 314 kcal
Bílkoviny171,34 g
Tuky30,60 g
Vláknina25,90 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 359 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy578,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Důležité: Rýži používáme obyčejnou natural, která je lepivější a zajistí nám kompaktnost směsi. Parboiled by se sypala i při přidání vajec a listy by se špatně balily a při smažení se rozpadaly.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

recepty73 recepty73

30. 4. 2020 17:55

Eja57: ...díky za pochvalu:-K ...my na ně chodíme i zastudena, tedy když zbudou;-):-8

Eja57 Eja57

29. 4. 2020 16:11

Variant golubců/holoubků a přidružené sarmy je asi milion:-D...já klasickou bulharskou sarmu z hlávkového zelí s rajčaty a s kysanou smetanou navrch mohu kdykoli v množství větším než velkém....Ale babiččiným holoubkům bych možná dala přednost, moc hezký recept:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: holoubci z mletého masa recept recept na golubce

Suroviny: zelí hlávkové, maso vepřové mleté, pepř, rýže, cibule, sádlo, mouka hladká, vývar, zelí kysané

TopRecepty.cz

Golubce (holubce) podle mé babičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xK23