Golubce (holubce) podle mé babičky
Suroviny
Porce: 5-7
Nutriční hodnoty
Energie | 13 865 kJ / 3 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,34 g |
Tuky | 30,60 g |
Vláknina | 25,90 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 359 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 578,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Důležité: Rýži používáme obyčejnou natural, která je lepivější a zajistí nám kompaktnost směsi. Parboiled by se sypala i při přidání vajec a listy by se špatně balily a při smažení se rozpadaly.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2020 17:55
Eja57: ...díky za pochvalu ...my na ně chodíme i zastudena, tedy když zbudou
29. 4. 2020 16:11
Variant golubců/holoubků a přidružené sarmy je asi milion...já klasickou bulharskou sarmu z hlávkového zelí s rajčaty a s kysanou smetanou navrch mohu kdykoli v množství větším než velkém....Ale babiččiným holoubkům bych možná dala přednost, moc hezký recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 8 minutami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 13 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 14 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 15 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 55 minutami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 3 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 11 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 12 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 12 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 12 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 13 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 13 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Jak na gratinované pokrmy? Máme pro vás oblíbené recepty z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: holoubci z mletého masa recept recept na golubce
Suroviny: zelí hlávkové, maso vepřové mleté, pepř, rýže, cibule, sádlo, mouka hladká, vývar, zelí kysané
Golubce (holubce) podle mé babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xK23
2 názory