Bramborový salát se šruchou II
V naší kuchyni a především lidovém léčitelství byla šrucha velice oblíbená. Nyní je nejvíce používaná do salátů, jak zeleninových, tak i bramborových. Šrucha salát osvěží a dodá mu také omega-3 mastné kyseliny.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 128 kJ / 1 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,64 g |
| Tuky | 65,41 g |
| Vláknina | 39,50 g |
| Cholesterol | 596 mg |
| Sodík | 1,21 g |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 103,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát se šruchou II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3KL
Moje poznámka
Bramborový salát se šruchou II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3KL
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 9 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 10 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 10 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 7 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 9 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 11 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 12 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 13 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 13 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 14 hodinami
Suroviny:
brambory,
karotka,
celer,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
šrucha zelná,
okurky sterilované,
vejce,
majonéza
Komentáře (3)
Vím, že je to v velice prospěšná zelenina se spoustou vitamínů, ale překvapilo mně, že má tak vysoký obsah omega-3 mastných kyselin, prý nejvíce v celého rostlinné říši!