Mrkev se šruchou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 074 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,68 g |
Tuky | 1,31 g |
Vláknina | 21,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 486 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 44,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Ďalšia možnosť využitia tejto zázračnej byliny - plevelu v kuchyni.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2013 17:29
spagetka:Díky za odkazy, rostlinka roste jako divá
29. 7. 2013 15:45
rozmarynaH:já si ze zvědavosti vyjela, co sis to vlastně přivezla a hele, to vypadá moc zajímavě
http://www.zzoja.cz/katalog/lecive-rostliny/produk...
http://ewav67.blog.cz/1305/bacopa-monnieri
http://www.zzoja.cz/katalog/lecive-rostliny/produk...
http://ewav67.blog.cz/1305/bacopa-monnieri
29. 7. 2013 15:34
Z dovolené jsem si přivezla rostlinu "bakopa indická) a když jsem viděla recept, zaradovala jsem se, že už budu vědět co s ní. Vypadá dost podobně. No, jen vypadá. Recept se mi moc líbí
29. 7. 2013 08:16
Určitě by mi chutnalo. Vyhlásíla jsem pátrací akci " šrucha " a zatím nikdo ji nenašel
28. 7. 2013 21:14
Anna Kocikova:Z tých väčších rastlin ide vytriast semeno, také drobné čierne zrnká. Do kvetináča si ozaj môžeš zasiať. Ani má pravdu.
28. 7. 2013 20:41
Aničko,tak vyrýpni do květináče na balkon,tam se očistí..
Magdalenko..krása
Magdalenko..krása
28. 7. 2013 19:48
Magduško,Ty s tou šurchou tak štengruješNám roste mezi dlažebníma kostkama před panelákem,ale tam ji vážně nemám odvahu vydloubnout
Máš to opět krásné
Máš to opět krásné
28. 7. 2013 19:02
Jitkas: dcéra má s tým tiež problém (možno tam dávajú aj niečo iné, čo ju alergizuje), tak radšej do ázijskej nechodí. Ja môžem všetko, na šťastie.
28. 7. 2013 18:57
magdalenka: Ja ji mohu vsude, ale nesmi byt prevarena, asi nejaka alergie, okamzite jde ven. Kdyz vim, ze ji jidlo bude obsahovat, dam si predem hezky histaminicum a je vse ok- treba nejaka asijska restaurace, to neodolam, ze.
28. 7. 2013 18:42
Jitkas: Ďakujem za rozšírenie obzorov o tej prasačej tráve. K tej sójovke, mám ju rada v kombinácii s cesnakom. Teraz mám takú zvlášť dobrú, syn mi ju doniesol z Kuang-čou.
28. 7. 2013 18:30
magdalenka: Ve starem Rime ji rikali tez "praseci trava". Ne proto, ze ji davali prasatkum, alebrz tam, kde se nachazela na pastvinach, cunici byli neuveritelne zdravi a bastili ji s chuti. Procez nejaky "chytry" pastevec zacal premyslet, proc tomu tak je a tez ji zkusil. No a zjistil, aniz by vedel duvod, ze dela dobre i jemu. Tot pravi legenda. Ja si tu mrkev udelam na curry, neb teplou sojovou omacku moje telo odmita, bohuzel. Ale tebe bych odmenila za vytrvalost a pili
28. 7. 2013 17:36
Magdi, to se mi moooc líbí, hlavně je vidět, že můžeme zužitkovat všechno
http://www.kotvicnikovafarma.cz/product/srucha-zel...
http://www.horoskopnamiru.cz/znate-portulak-portul...
http://www.prostezdravi.cz/antioxidanty-omega-3-vi...
http://www.kotvicnikovafarma.cz/product/srucha-zel...
http://www.horoskopnamiru.cz/znate-portulak-portul...
http://www.prostezdravi.cz/antioxidanty-omega-3-vi...
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 10 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 11 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 4 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 5 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 6 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 6 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 9 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Křehké a vláčné mrkvové šátečky jsou lahodné a oblíbené. Díky mrkvi mají pěknou barvu a lákají nás k zakousnutí
Další recepty
Tématické fráze: recepty bakopa histaminicum zzoja kureci prsa kuang pao kuang pao recept rostlina bacopa recept recepty na portulák recepty se šruchou zelnou recept mrkev teplá
Suroviny: mrkev, šrucha zelná, olej, česnek, sůl, omáčka sojová, koření černé, voda
Mrkev se šruchou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kj9N
12 názorů