Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 688 kJ / 1 120 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,60 g |
| Tuky | 79,80 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 2,06 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 56,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená zelenina s párkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGzL
Moje poznámka
Zapečená zelenina s párkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGzL
Nejnovější recepty
Kakaové pusinky
Přidáno před 1 hodinou
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 12 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné banánové sušenky
Panova před 52 minutami
Bezlepkové linecké
Hankali před 54 minutami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 1 hodinou
Vánočka III
IvaBrabi před 2 hodinami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 3 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 4 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 12 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 13 hodinami
Suroviny:
mrkev,
brambory,
párky,
dýně hokkaido,
řepa červená,
olej olivový,
sýr balkánský,
koření provensálské,
tymián čerstvý,
koření oregáno čerstvé,
olej olivový
Komentáře (2)