Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Energie | 21 166 kJ / 5 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 334,26 g |
Tuky | 400,54 g |
Vláknina | 3,34 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 7,30 g |
Sacharidy | 28,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Přílohy i jiné, možná rýže, hranolky, určitě nevynechat zeleninu. Ale ty opékané brambory s pažitkou a přelité šťávou z masa byly top.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 9. 2020 14:33
5. 9. 2020 14:04
14. 6. 2020 09:16
13. 6. 2020 20:20
Hmmm...
Právě před týdnem jsme měli hovězí krk jako svíčkovou...
Samozřejmě maso bylo v kuse
Pekl (či dusil?) jsem ho zadeklované při 110°C několik hodin v kuse
No, vlastně jsem krčisko brasíroval, že
13. 6. 2020 19:54
Jak píše Eja -běžné kupované směsi ani doma skoro nemám, ale tu sojovku v pondělí koupím!!
13. 6. 2020 16:02
13. 6. 2020 15:47
Brasírování je metoda, která pracuje s pomalým, velmi vlhkým teplem, kdy se maso peče ve směsi tekutých (a někdy rovněž pevných) surovin a nechá se v ní pomalu táhnout několik hodin.
13. 6. 2020 14:39
13. 6. 2020 11:46
13. 6. 2020 10:38
13. 6. 2020 10:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 17 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 5 minutami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 26 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 2 hodinami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 3 hodinami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit krémovou brokolicovou polévku? Zdravá a rychlá polévka zachutná malým i velkým strávníkům
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Další recepty
Suroviny: krk hovězí, sůl, vývar slepičí, česnek, kečup ostrý, omáčka sojová, koření krkovička s česnekem, olej
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4MPk
11 názorů