Postup přípravy
Krok 1: Jistě to všichni známe - z piškotového i třeba čokoládového korpusu na dort vykrajujeme z rozmařilosti různé tvary na "jednohubkové" dortíky...co s těmi "zbytky"?
Krok 2: "Zbytky" rozdrobíme, dáme do tyčového mixéru, přidáme trochu sladkého sirupu a dochutíme. Vyzkoušená kombinace - čokoládový korpus + pomerančový džem, citronový korpus + malinový džem. Proženeme tyčovým mixérem do hladké konzistence, ušouláme kuličky a obalíme - v kakau, mletých oříškách.
Necháme v chladu ztuhnout.
Necháme v chladu ztuhnout.
Zveřejněno 19. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Využití zbytků piškotu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1K4Z
Moje poznámka
Využití zbytků piškotu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1K4Z
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 10 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 11 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 11 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 7 minutami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 8 minutami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 43 minutami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 1 hodinou
Karamelový dezert
thekumsen před 1 hodinou
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 2 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 3 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 5 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 5 hodinami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 6 hodinami
Komentáře (2)