Postup přípravy
Krok 1: Jistě to všichni známe - z piškotového i třeba čokoládového korpusu na dort vykrajujeme z rozmařilosti různé tvary na "jednohubkové" dortíky...co s těmi "zbytky"?
Krok 2: "Zbytky" rozdrobíme, dáme do tyčového mixéru, přidáme trochu sladkého sirupu a dochutíme. Vyzkoušená kombinace - čokoládový korpus + pomerančový džem, citronový korpus + malinový džem. Proženeme tyčovým mixérem do hladké konzistence, ušouláme kuličky a obalíme - v kakau, mletých oříškách.
Necháme v chladu ztuhnout.
Necháme v chladu ztuhnout.
Zveřejněno 19. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Využití zbytků piškotu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1K4Z
Moje poznámka
Využití zbytků piškotu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1K4Z
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 8 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 9 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 7 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Komentáře (2)