Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky z červené řepy a vloček

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eja57 Eja57

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 552 kJ /
610 kcal
Bílkoviny21,56 g
Tuky9,81 g
Vláknina10,88 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 159 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy103,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ječné vločky zalijeme v misce vařící vodou a rovnou osolíme, hladina těsně nad vločky. Necháme hodinku nasáknout a vychladnout. Měkkou řepu nastrouháme na mrkvovém struhadle, vmícháme do vloček, okořeníme, přidáme vejce a směs zahustíme. Necháme alespoň hodinku v lednici. Krok 2: Lžící vkládáme na pánev s trochou oleje kopečky, zplacatíme a smažíme karbanátky, cca 5 minut po každé straně, otáčíme opatrně. Krok 3: Dýni a brambory uvaříme doměkka, rozšťoucháme na kaši, přidáme kousek másla a ev. čedar, dosolíme. Podáváme s trochou hrášku.

Zveřejněno 17. 11. 2020

Poznámka autorky Eja57

Můj recept z Labužníka včetně foto.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karbanátky z červené řepy a vloček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gp8K

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karbanátky z červené řepy a vloček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gp8K

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
vločky ječné, řepa červená, vejce, mouka, pepř, koření, brambory, máslo, sýr chedar, petrželka

Přidat fotografie receptu