Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 300 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,17 g |
Tuky | 12,02 g |
Vláknina | 21,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,72 g |
Postup přípravy
Krok 1: Houby očistíme a nakrájíme na větší kousky. Cibuli na kroužky, kapii na kousky a česnek na plátky.
Krok 2: V hluboké pánvi rozehřejeme olej a postupně přidáme cibuli, kapii, osolíme a orestujeme do poloměkka. Zarestujeme nakonec lžičku protlaku a česnek.
Krok 3: Přidáme houby a za občasného promíchání dusíme pod pokličkou doměkka. V průběhu okořeníme. Nakonec by mělo být jen trocha šťávy.
Krok 4: Podáváme s hustou bramborovou kaší posypané petrželkou.
Zveřejněno 22. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové ragú podle mne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2q6M
Moje poznámka
Houbové ragú podle mne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2q6M
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 20 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 5 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 16 hodinami
Suroviny:
houby,
kapie,
cibule šalotka,
česnek,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
tymián,
vločky chilli,
olej olivový,
petrželka
Komentáře (3)