Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí kostičky se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

24. 11. 2020 14:33

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie2 993 kJ / 715 kcal
Bílkoviny163,10 g
Tuky7,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 385 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Přeji dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

25. 11. 2020 01:23

Tomy009: Nic neodstraňujte, stačí když v receptu přepíšete množství vody a dobu tepelné úpravy. Měl by jste použít údajů od Eja57, to je velmi zkušená kuchařka. Myslím tím, aby jste použil údaje, které píše v tom jejím druhém odstavci. Klikněte nad názvem vašeho receptu na slovo "Upravit", tím se dostanete do receptu a klasickým způsobem smažte to o vodě a době varu a napište tam svými slovy to, co napsala moderátorka Eja57. (A nezapomeňte jí za její radu poděkovat!) Tady se ještě naučíte věcí...;-):yes::-K

Tomy009 Tomy009

24. 11. 2020 23:35

Prosím poraďte mi jak to odstrániť

Eja57 Eja57

24. 11. 2020 21:17

Já asi nebudu tak úplně "decentní" - na 2 prsní kuřecí řízky a ještě na kostky!!! litr vody a 45 minut VAŘENÍ, to není dušení - to je ukázka, jak NE. Chtěla bych spíš varovat začínající kuchtičky, ať to nezkouší, znehodnotí suroviny...
Cibulový základ, kuřecí na kostky, vařečku do ruky, restujeme, mícháme, 7 minut, přidáme zeleninu, mícháme, dalších 7 minut a máme hotovo. Na zjemnění kousíček másla až po vypnutí tepla.

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 11. 2020 17:19

Nic proti receptu,ale litr vody je opravdu hodně.Ale když se maso bude dusit v pánvi bez pokličky...snad se to vyvaří:-8Jen,není 45 minut na kuřecí prsa hodně:-?

yanull yanull

24. 11. 2020 15:44

Tomáši, není té vody na podlití zbytečně mnoho? Myslím, že je lepš trochu maso podlít a pak ji přilévat podle potřeby. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: prsa kuřecí, olej, cibule, česnek, cibulka jarní, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, koření, pepř

TopRecepty.cz

Kuřecí kostičky se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4N97