Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hokkaido "halušky"/nočky s brynzou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 12. 2020 16:46

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota2 172 kJ / 519 kcal
Bílkoviny22,05 g
Tuky9,59 g
Vláknina11,36 g
Cholesterol259 mg
Sodík109 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy80,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

  1. Tento recept vznikl ve spolupráci se . Online tam nakoupíte farmářské potraviny, čímž podpoříte lokální farmáře a výrobce a vychutnáte si opravdové jídlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

tejaja

14. 12. 2020 19:35

Robievam halušky aj z dyne, aj z tekvice https://www.toprecepty.cz/recept/55315-tykvove-hal.... Môžem potvrdiť, že sú dobré. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: dýně hokkaido, vejce, česnek, krupice dětská, mouka hladká, sůl, brynza, slanina

TopRecepty.cz

Hokkaido "halušky"/nočky s brynzou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yKBg