Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 598 kJ / 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,86 g |
Tuky | 19,90 g |
Vláknina | 0,83 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 23,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Řízky v sýrovém těstíčku můžeme podávat s citrónovými bramborami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 5. 2011 07:14
S ochutnáváním jsem to měla stejně jako Savlinka Nevěděla jsem co jím, ale chutnalo mi to Srettkotvoje komentáře mě vždy pobaví Cathleen hezký recept
15. 5. 2011 20:20
Mně to naopak chutná moc
15. 5. 2011 19:53
krindypindy, zase ten býčí vercajk.
smekám klobouk a hluboce se skláním před statečností všech, kterýmžto tato, jak pravíte delikatesa, tolik šmakuje to snad raději pozřu i mořský blechy-krevety, ale reprodukční orgán býka nemohu...jsem syta...syta vždy,když si tuto deliktesu představím ještě v živé podobě,natož v neživé a pak upíklé
smekám klobouk a hluboce se skláním před statečností všech, kterýmžto tato, jak pravíte delikatesa, tolik šmakuje to snad raději pozřu i mořský blechy-krevety, ale reprodukční orgán býka nemohu...jsem syta...syta vždy,když si tuto deliktesu představím ještě v živé podobě,natož v neživé a pak upíklé
15. 5. 2011 19:39
Je to super recept ok
9. 1. 2011 09:35
Milanko (neregi.)
9. 1. 2011 00:21
Som Masiar a môžem potvrdiť že bycie žľazy je delikatesa či pikant alebo obalovane tie premna Su skvost jedalnicka kdo neochutnal vrele odporucam ak je problém aj dodam
1. 8. 2009 19:58
Já věděla, co jím, ale dceři jsme řekli, že jsou to telecí řízky. A jak jí chutnaly.
1. 8. 2009 19:50
Já je jedla kdysi dávno v restauraci a chutnaly mi, ale na trhu nějak býčí žlázy vidět. Tyto vypadají také dobře. Bodík
1. 8. 2009 19:36
jednou jsem je ochutnala,ale nevěděla jsem co jim.Jsou opravdu dobré
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 10 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 5 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 5 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Sádlové koláčky: S našimi tipy budou hned hotové a svou chutí předčí ostatní cukroví
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Další recepty
Tématické fráze: býčí žlázy recept býčí žlázy býčí žlázy recepty příprava býčích žláz smažené býčí žlázy recept na býčí žlázy recepty býčí žlázy řízky z býčích žláz recept býčí žlázy těstíčko na obalení bičí žlázy- jejich příprava biči žlazi býčí žlázi recepty.cz bičí žlázi jak uvarit byci zlazy těstíčko býčí žlázy příprava řízky v sýrovém těstíčku těstičko na obalení řízků bíčí žlázy recepty
Suroviny: býčí žláza, sůl, pepř, vejce, pivo světlé, mouka polohrubá, sýr nastrouhaný, mouka, tuk na smažení
Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rR9L
9 názorů