Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 449 kJ / 585 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,80 g |
| Tuky | 18,99 g |
| Vláknina | 44,98 g |
| Cholesterol | 287 mg |
| Sodík | 404 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 41,70 g |
Postup přípravy
Ovesné otruby smísíme s podmáslím a vejcem.
Směs jemně osolíme, dochutíme lahůdkovým droždím, česnekem a majoránkou. Výsledná kaše by měla být hutná. Krok 2: Používáme-li toastovač, velmi jemně jej vymažeme kokosovým olejem, směs do něj opatrně přeneseme na lžičce, zavřeme a pečeme hruba 15 minut. Přístroj neotevíráme, toast by se potrhal. Krok 3: Využíváme-li služeb kuchyňské trouby, formujeme ze směsi na plech vyložený pečícím papírem placičky, které skládáme v menších rozestupech vedle sebe. Pečem zhruba 15 minut na 180 stupňů. Krok 4: Toust je nejlepší konzumovat za tepla, nicméně ani mírně vychladlý neztrácí nic ze svých chuťových předností.
Zveřejněno 17. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Otrubový toast
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OAQp
Moje poznámka
Otrubový toast
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OAQp
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 3 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 3 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 14 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indická čočka s batáty
micurka před 1 hodinou
Celozrnné housky
Manik před 2 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 4 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 4 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 4 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 4 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 4 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 15 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 16 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 16 hodinami
Suroviny:
otruby ovesné,
podmáslí,
vejce,
česnek,
majoránka,
droždí lahůdkové,
sůl,
olej kokosový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.