Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 812 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,56 g |
Tuky | 33,76 g |
Vláknina | 75,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 966 mg |
Sůl | 2,09 g |
Sacharidy | 122,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z červené čočky s řapíkatým celerem, kari a kokosovým mlékem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxO2
Moje poznámka
Polévka z červené čočky s řapíkatým celerem, kari a kokosovým mlékem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxO2
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Suroviny:
čočka červená,
celer,
koření kari,
zázvor,
mléko kokosové,
vývar zeleninový,
sůl,
chilli,
koriandr čerstvý,
petržel
Komentáře (11)
Poznámka k předchozí diskusi: Dajdo a magdalenko, já jsem se autorky receptu maris slušně zeptal, proč dává současně koriandr i petržel a maris mi odpověděla, že má ráda hodně zeleného a výraznou chuť koriandru trochu tlumí petrželí. To je pro mě zcela uspokojivá odpověď. Zdůrazńuji, že jsem se slušně zeptal, recept jsem nekritizizoval, tak nechápu, proč na mě musíte hned útočit. Vaše reakce jsou neadekvátní. Snad by se měly hodnotit recepty, nikoliv neomylnost jednotlivých kuchařek.