Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené uzené maso v mrkvi

Hodnocení receptu je 5,0 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

2. 3. 2021 21:06

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 509 kJ / 839 kcal
Bílkoviny73,91 g
Tuky34,96 g
Vláknina21,01 g
Cholesterol 221 mg
Sodík 2,96 g
Sůl6,85 g
Sacharidy48,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

29. 4. 2023 07:59

:-)<3:yes::-K

mika59 mika59

10. 3. 2023 17:26

babetko: Děkuji moc:-K:-K:-K

babetko babetko

10. 3. 2023 13:38

Vynikající a i hodně rychlý recept, moc jsme si pochutnali! :-8

Kacenka999 Kacenka999

28. 4. 2021 17:06

Výborné papání, pochutnali jsme si, s dovolením přidávám foto <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Další recepty

Suroviny: maso uzené, mrkev, hrášek mražený, cibule, česnek, máslo, olej, mouka hladká, omáčka chilli sladká, vývar masový, koření nové koření, ořech muškátový, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Dušené uzené maso v mrkvi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zWP8