Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 782 kJ / 1 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,75 g |
Tuky | 25,54 g |
Vláknina | 43,10 g |
Cholesterol | 452 mg |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 87,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve woku či velké pánvi rozehřejeme ghí, přidáme česnek a cibuli. Na prudkém plameni smažíme 3-4 minuty. Přidáme garam masalu, koriandr, mátu a bobkový list. Dále maso nakrájené na kostky, a za občasného míchání smažíme asi 5 minut.
Krok 2: Přilijeme vývar, ztlumíme plamen a vaříme 10 minut., dokud kuře není měkké. Nakonec přimícháme sůl a petrželku.
Zveřejněno 7. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře v kahari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jX85
Moje poznámka
Kuře v kahari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jX85
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 1 hodinou
Dušená mrkev
Fitulka před 1 hodinou
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 2 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 2 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 2 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Vepřová kýta na zelenině
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 3 hodinami
Cuketový perník
martianekk před 4 hodinami
Suroviny:
ghee,
česnek,
cibule,
koření garam masala,
koriandr sušený,
máta sušená,
bobkový list,
maso kuřecí,
vývar kuřecí,
petrželka,
sůl
Komentáře (1)