Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 093 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,30 g |
Tuky | 67,60 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 14,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hovězí maso umyjeme, uvaříme ve slané vodě. Měkké maso nakrájíme na plátky.
Krok 2: Na sádle zpěníme cibulku nadrobno pokrájenou, přidáme plátky masa a drcený pepř. Chvilku dusíme, podléváme polévkou a posléze zahustíme rozmíchanou vodou s moukou. Provaříme.
Krok 3: Příloha jsou smažené brambory.
Zveřejněno 4. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí maso na pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AB1P
Moje poznámka
Hovězí maso na pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AB1P
Nejnovější recepty
Hráškové řízečky
Přidáno před 6 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno 10. 7. 2025 15:47:10
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno 10. 7. 2025 15:39:58
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno 10. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cikánské řízky
Liberko před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Injathefox před 4 hodinami
Cuketovo sýrové kuličky
iveta.kroul před 5 hodinami
Pikantní vepřová kýta
rastislav007 před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
juannita před 6 hodinami
Těstovinový salát s lilkem
TondaJ před 6 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
Malinka89 před 9 hodinami
Pečená krkovice s lilkem a smetanou
Kovisova před 9 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Malinka89 před 9 hodinami
Kuře na tymiánu
Jan Nemec před 10 hodinami
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
sádlo,
pepř,
vývar,
mouka hladká
Komentáře (3)
A že po přidání mouky s vodou provařime, to začátečník nemusí vědět.