Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí maso na pepři

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

4. 7. 2021 12:10

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota5 093 kJ / 1 217 kcal
Bílkoviny137,30 g
Tuky67,60 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol336 mg
Sodík283 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy14,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám z kuchařky z roku 1947. Omáčka se měla zahustit chlebem, já to změnila na vodu s moukou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Petra Dvor.

7. 7. 2021 07:54

Eja57: Dobrý den, děkuji za doplnění:-)

Eja57

4. 7. 2021 12:19

Dovolila jsem si připsat do postupu, že ten pepř drcený, asi těch 5 kuliček tam před podáváním lovit nebudeme...
A že po přidání mouky s vodou provařime, to začátečník nemusí vědět.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hovězí zadní, sůl, sádlo, pepř, vývar, mouka hladká

TopRecepty.cz

Hovězí maso na pepři

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AB1P