Karbanátky s tymiánem a bazalkou

Mleté maso Doba přípravy: 40 minut příprava 0 názorů

Mleté maso Doba přípravy: 40 minut příprava 0 názorů

Suroviny 3-4 porce

500 g mletého masa (mix  vepřové plece a zadního hovězího 50/50) - koupila jsem hotovou mletou směs
1 PL koření tymián
1 PL koření bazalka
1 jarní cibulka
1/2 lžičky anglické sušené hořčice
1 PL glazé s balsamikovým octem
sůl - množství dle vlastní chuti
rostlinný olej

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience smícháme dohromady, necháme cca hodinu uležet v lednici, ať se nám vše důkladně smíchá.

  2. Vytvarujeme placičky a na rozpáleném oleji je z obou stran opečeme.

  3. Podávala jsem s jednoduchým salátem, ale určitě by se hodilo podávat třeba s pečivem.

Alternativy k tomuto receptu

Komentáře k receptu Karbanátky s tymiánem a bazalkou

K receptu nejsou žádné komentáře.