Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 990 kJ / 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,09 g |
Tuky | 23,10 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,10 g |
Postup přípravy
V hlubší pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo a maso zprudka z obou stran opečeme.
Podlijeme troškou vývaru, vložíme větvičky tymiánu, paprikovou pastu a dusíme doměkka. Krok 2: Před koncem přidáme cherry rajčata rozkrojená na půlky a dokončíme. K hotovým horkým kotletám přidáme baby špenát, necháme ho zavadnout, již nevaříme a omáčku zjemníme lžící studeného másla.
Zveřejněno 13. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlety s baby špenátem a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QYXq
Moje poznámka
Kotlety s baby špenátem a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QYXq
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 23 minutami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 25 minutami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 2 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 3 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 3 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 13 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 15 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
rajče cherry,
špenát baby,
harissa,
vývar,
ghee,
máslo,
tymián čerstvý,
sůl
Komentáře (5)