Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 858 kJ / 683 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,16 g |
| Tuky | 53,49 g |
| Vláknina | 21,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji opečieme klobúčiky podpňoviek, posypeme mletou rascou, osolíme a necháme ich vychladnúť.
Krok 2: Na taniere rozložíme listy šalátu a okolo na malé kocky narezanú paradajku.
Krok 3: Do stredu dáme vychladnuté klobúčiky húb.
Krok 4: Na zálievku dáme do hrnčeka olivový olej, ocot a soľ a metličkou vyšľaháme, kým nezhustne. Potom ňou prelejeme šalát.
Zveřejněno 29. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Václavkový / houbový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gB93
Moje poznámka
Václavkový / houbový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gB93
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 3 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 6 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 8 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 9 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 10 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Suroviny:
houby václavky,
rajče,
salát,
olej,
sůl,
kmín mletý,
olej olivový,
ocet vinný,
sůl
Komentáře (5)
Václavky k uskladnění povařím a pak zamrazím, nebo dám do skla