Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 982 kJ / 713 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,40 g |
Tuky | 4,33 g |
Vláknina | 57,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 111,02 g |
Postup přípravy
Vaříme doměkka. Dochutíme solí, jemně strouhanou kůrou z dobře omytého citronu a koriandrem. Přidáme propláchnuté fazole a necháme přejít varem. Krok 3: Na talířích polévku doplníme lístky oregana.
Zveřejněno 7. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Středomořská polévka se zelím a fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOWQ
Moje poznámka
Středomořská polévka se zelím a fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOWQ
Nejnovější recepty
Řízky z pýchavky
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 20 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké okurky
Ala17 před 1 hodinou
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 1 hodinou
Ohavečské brambory
Dycky před 1 hodinou
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 3 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 5 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 6 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 6 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 7 hodinami
Švestková povidla
MAMA9903 před 13 hodinami
Suroviny:
zelí,
cibule,
mrkev,
fenykl,
česnek,
rajče,
fazole bílé,
vývar zeleninový,
kůra citronová,
chilli paprika čerstvá,
koriandr,
koření oregáno čerstvé,
olej olivový,
sůl
Komentáře (2)