Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 982 kJ / 713 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,40 g |
Tuky | 4,33 g |
Vláknina | 57,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 111,02 g |
Postup přípravy
Vaříme doměkka. Dochutíme solí, jemně strouhanou kůrou z dobře omytého citronu a koriandrem. Přidáme propláchnuté fazole a necháme přejít varem. Krok 3: Na talířích polévku doplníme lístky oregana.
Zveřejněno 7. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Středomořská polévka se zelím a fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOWQ
Moje poznámka
Středomořská polévka se zelím a fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOWQ
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 19 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 43 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 51 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 1 hodinou
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 2 hodinami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 3 hodinami
Suroviny:
zelí,
cibule,
mrkev,
fenykl,
česnek,
rajče,
fazole bílé,
vývar zeleninový,
kůra citronová,
chilli paprika čerstvá,
koriandr,
koření oregáno čerstvé,
olej olivový,
sůl
Komentáře (1)