Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zázvorky podle mojí babičky

Toto tradiční cukroví s vůní zázvoru a lehce pikantní chutí je třeba nechat dlouho odležet, aby bylo dobré a měkké. Pokud si ale počkáte, určitě si nevšední chuť tohoto cukroví oblíbíte.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 5 min

35 min (30 min příprava + 5 min tepelná úprava)

9. 12. 2021 19:32

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 912 kJ / 2 608 kcal
Bílkoviny54,88 g
Tuky76,63 g
Vláknina12,30 g
Cholesterol 793 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy418,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zázvorky bývají tvrdé, proto se pečou alespoň 3 týdny před Vánoci. Je dobré dát je do dózy s víkem a mezi ně dát jablko, zaručeně změknou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, máslo, cukr, žloutek, mléko, zázvor, prášek do pečiva

TopRecepty.cz

Zázvorky podle mojí babičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PXly